web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #2: Armando

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Armando (23), @ Free Your Mind Festival

Omdat ik niet zo’n fan ben van binnen feesten, hou ik des te meer van festivals. De zon, buitenlucht en open sfeer spreken mij het meeste aan. Daarom ga ik zomers ook een stuk of 10 festivals af. Free Your Mind vind ik van alle festivals toch wel één van de leukste. De sfeer is altijd top-notch en er wordt zowel hard als relaxt gedraaid. Ik ben nu al een paar keer op FYM geweest en omdat een hoop vrienden van me dit jaar weer gingen, ben ik ook weer gegaan. Ook deze keer was het weer een mooi feestje en natuurlijk ben ik er volgend jaar weer bij!

Dit jaar stonden onder andere Awakenings, By the Creek en Mystic Garden op de planning. Naar deze festivals wilde ik sowieso heen. De rest beslis ik in de aankomende maanden, die zijn iets meer last minute.Een festival is toch altijd een speciale dag voor mij, dus ik vind het erg belangrijk om er goed uit te zien. Daarom doe ik altijd wel een beetje moeite voor m’n outfit. Meestal denk ik een paar dagen al na over wat ik aan ga doen, maar in de praktijk komt het er altijd op neer dat ik m’n leukste kleren en accessoires op bed gooi en er een leuke outfit uit mix & match. Dan ben ik uiteindelijk toch in een half uurtje klaar! Als ik me comfortabel voel in m’n outfit, dan heb ik een leuker feestje.

Lees ook eens