web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #18: Johnny

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Johnny (28), @ Komm Schon Alter

Ik kom uit Italië en heb vorig jaar besloten om naar Amsterdam te verhuizen vanwege de muziek, dus je kan wel zeggen dat festivallen enorm belangrijk voor me is. Het is een experience waar ik gelukkig van word. Sterker nog, ik maak zelf elektronische muziek, ben een non-stop never-tired raver, organiseer zelf festivals in Italië én heb zelfs een tattoeages met het logo van een Nederlands festival. Raad maar welke!? Ik vind het vooral erg belangrijk dat het event en de muziek me weten te inspireren.   

Meestal ga ik zo’n tien festivals per jaar af. Dit jaar zijn dat waarschijnlijk; Dekmantel, Awakenings, Loveland en Kappa, Terraforma, Astro en Fat Fat in Italië. Al ben ik niet zo van het plannen, dus er gaat vast nog wel het één en ander veranderen.

Komm Schon Alter was deze keer weer héél erg leuk. De atmosfeer is goed bij elke stage, het geluidsysteem is kwalitatief (al staat de muziek jammer genoeg niet zo hard), de line-up is fabulous en de locatie is uitstekend. Ik ben echt fan van de elektronische muziek die ze er draaien. Ik ben een enorme fan van Kompakt Records en die waren goed vertegenwoordigd door de hele line-up van het festival! Plus, het was erg prettig dat het een 24+ event was. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

M’n festival outfit is niet zo belangrijk voor me. Het moet gewoon comfortabel zijn en ik moet happy zijn met mezelf. Daarom beslis ik pas vlak voor het festival wat ik aan doe. Ik kies altijd voor een swag comfy outfit dat bij de dag past. 'Nothing in particular' dat is hoe ik mijn stijl omschrijf en het belangrijkste onderdeel daarvan is mijn snor! Oh en m’n Nike sneakers zijn een must!

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens