web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #17: William

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


William (30), @ Komm Schon Alter

Komm Schon Alter was vorig jaar zo leuk, dat ik deze editie absoluut niet kon overslaan. Dat terwijl ik in Frankrijk woon. Ik time het bezoek aan Amsterdam zo, dan ik KSA even kan meepakken. Voor mij is festivallen één van de belangrijkste manieren om even wat quality time met m’n vrienden door te brengen. Meestal bezoek ik zomers een stuk of vijf festivals. Naast KSA is dat dit jaar sowieso Garorock in Frankrijk en Dunes of Babylon.

Leuk dat mijn festival outfit jullie is opgevallen! Cool! :) Mijn outfit maakt echt onderdeel uit van de hele festival experience en is erg afhankelijk van hoe ik me voel, met wie ik naar het festival ga en hoe het weerbericht eruitziet. Vandaar dat ik super last minute beslis wat ik aan doe en meestal binnen 10 minuten klaar ben. Gelukkig heb ik genoeg aparte outfits in de kast hangen.


Lees ook eens