web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #16: Léa

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Léa (20), @ Amsterdam Open Air

Begin juni was ik op vakantie in Amsterdam. Ik wilde zo veel mogelijk van de stad genieten en daarom ben ik naar Amsterdam Open Air gegaan. Ik had er veel goede verhalen over gehoord en wou het graag een keer meemaken. Ik vond de sfeer echt top en ook de optredens van de DJ’s waren fantastisch. Ik zou graag volgend jaar weer gaan. Meestal ga ik twee á drie keer per zomer naar een festival. Zo heb ik Lollapalooza (een festival in Parijs) dit jaar nog op de planning staan. 

Een festivaloutfit is heel belangrijk voor mij. Want op een festival kan iedereen lekker zijn wie hij wil en kleden hoe hij zelf wil. Er zijn geen regels. En het is tof voor mooie foto’s. Ik vind dat een fijne gedachte. Zelf ben ik meestal maar een paar dagen bezig met wat ik aan ga trekken. Hiervoor laat ik mij inspireren door Instagram influencers en mijn eigen fantasie met mijn kledingkast. Met mijn outfit probeer ik een beetje de chill and sexy French girl te zijn. 


Gerelateerde artikelen

Lees ook eens