web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #15: Suzanne

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Suzanne (21), @ Free Your Mind

In 2015 ben ik voor het eerst samen met mijn beste vriend naar Free Your Mind gegaan. Sindsdien is het een mooie traditie geworden, want FYM heeft ons nog nooit teleurgesteld. Ondertussen ben ik naar veel meer festivals geweest, maar FYM blijft voor mij speciaal. De sfeer is altijd zo gemoedelijk, er heerst een bom van positieve energie en alles is goed geregeld! Al was het toiletpapier bij de dames na 17:00 uur wel op. Haha!

Voor mij is een festival heel belangrijk, want de verbondenheid op zo'n plek vind ik heel bijzonder. Als je bijvoorbeeld naar een pretpark gaat, is iedere bezoeker daar individueel. Op een festival is iedereen een onderdeel van dezelfde gemeenschap. Iedereen is cool met elkaar en dat voelt geweldig. Meestal ga ik naar ongeveer vier festivals per jaar. Dit jaar heb ik nog kaartjes voor We Are Electric Festival Weekender en ik zou graag nog naar Loveland Festival en Welcome To The Future willen gaan.

Als ik lekker in mijn vel zit, vind ik het leuk om extra met mijn uiterlijk bezig te zijn. Het gevoel dat ik de hele dag mag dansen en genieten uit zich dan in mijn kledingkeuze. Vaak check ik de avond ervoor de laatste weerupdates. Comfort staat voor mij voorop, so flared pants it is. Mijn motto is altijd: je hebt geen zon nodig om te shine baby.

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens