web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #14: Jasper

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Jasper (23), @ Komm Schon Alter

Dit was de eerste keer op Komm Schon Alter voor mij, dus ik was erg gelukkig toen ik hoorde dat ik mocht komen draaien. Ik hoor altijd onwijs veel goede dingen over KSA, dus ik was erg benieuwd. Leuk om nu zelf even rondgeneusd te hebben. Het publiek was een stukje ouder dan ik gewend ben, maar ja dat hoort natuurlijk bij het concept. Overigens werd er daardoor niet minder hard gefeest. Die oudjes :P kunnen er wel wat van! ;) Met een beetje mazzel ben ik er volgend jaar weer bij!

Als DJ zijnde, zijn festivals natuurlijk erg belangrijk voor me. Dit soort feest vind je niet in een club. Meestal bezoek ik prive en qua artiest zo’n 10 festivals per jaar. Dit jaar zijn dat sowieso Dekmantel, Lowlands en Lente Kabinet en ik overweeg nog om naar Innervisions te gaan.

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens