web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #13: Claudette

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Claudette (26), @ Komm Schon Alter

Ik ben iemand die altijd op het laatste moment beslist of ik ergens heen wil gaan. Het liefst koop ik dus ook op het aller-aller-aller laatste moment pas een kaartje. Deze keer hoefde dat gelukkig niet want de vriend van mijn beste vriendinnetje moest draaien. Dus we zijn lekker met hem mee gegaan. Ik vond het uiteindelijk een top dag. De muziek op Komm Schon Alter was namelijk heerlijk, er hing een top sfeertje en de zon scheen lekker. Plus, het festival voelde lekker knus aan, terwijl er overal zeeën van ruimte was. 

Ik heb een tijdje in Australië gewoond en eerlijk is eerlijk, niets topt de festivals in Nederland. Zelfs dansend in de regen vind ik de Nederlandse festivals beter dan onder de brandende zon in Australië. Naar festivals gaan is sowieso één van mijn favoriete bezigheden. Al zijn het er dit jaar nog te weinig geweest. Ik zou graag nog naar 18hrs, Gaasper Pleasure en Into The Woods willen dit jaar. Maar kaartjes koop ik pas op het laatste moment hè. Haha

Het is voor mij sowieso belangrijk wat voor kleding ik draag. Dus ook mijn festival outfit. Toen ik een kleuter was had ik al een hele stellige mening van: dat wel en dat niet. Ik vind het belangrijk dat een outfit past bij je persoonlijkheid. Wel moet ik bekennen dat ik niet heel lang bezig ben met mijn kledingkeuze. De glitters zijn last minute aangebracht en de kleding zoek ik meestal in de ochtend uit. Helemaal met Nederlandse weer weet je maar nooit of het een jurkje of een lange broek met vest wordt. Er gaat wel eens een appje uit naar een vriendinnetje met: "Hoe warm/koud is het?"of "Wat doe jij aan?", maar verder zit er geen vooraf bedacht idee achter. Plannen is dus duidelijk niet zo mijn ding. :) Ik trek gewoon aan wat ik mooi vind staan. Het belangrijkste vind ik dat het bij me past.

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens