web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #12: Anne

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Anne (30), @ Komm Schon Alter

Komm Schon Alter vind ik één van de gezelligste festivalletjes van Amsterdam. Omdat het zo klein is, is het lekker overzichtelijk en raak je snel in contact met andere mensen. Daarnaast vind ik de muziek goed en als 30-jarige is het fijn dat het publiek hier wat ouder is. Dan kan je toch net wat beter levelen met mensen. En het is ook gewoon heerlijk om naar festivals te gaan. Zeker omdat ik zo'n 70 uur per week werk en dan is het heel fijn om in het weekend even te kunnen ontladen. Vanwege mijn werk (bij Your Daily Life) word ik veel uitgenodigd voor festivals en feestjes. Dus ik ga toch wel zeker twee keer per maand op stap. Deze zomer ben ik nog van plan om naar Wildeburg, Paradigm Festival, Dekmantel, Strafwerk, Valtifest, ZeeZout Festival en Elrow te gaan. Elrow en ZeeZout vinden plaats op dezelfde dag. Daar moet ik dus nog even een keuze voor maken. Ik denk dat ik op de dag zelf beslis waar ik het meest zin in heb. Voor mij is mijn outfit niet zo belangrijk. Ik haat shoppen en ik heb weinig geduld, dus ik trek vaak iets aan wat makkelijk zit zodat ik snel de deur uit kan. Lekker makkelijk. Mijn kleding valt trouwens wel vaak op, omdat ik veel kleur draag zoals je ziet. Toch beslis ik op de ochtend zelf wat ik aantrek. Meestal ben ik dan binnen tien minuten klaar. Omdat ik voor mijn werk zo'n vijf keer per week uit eten ga, schommel ik nogal met mijn gewicht. Zit ik lekker strak in mijn vel dan trek ik het liefst een sexy body met kant aan of een zomers jurkje. Als ik te weinig naar de sportschool ben gegaan en teveel etentjes heb gehad dan kies ik liever voor een zwarte outfit of een wijd shirtje. Ik hoef ook niet echt iets uit te stralen met mijn outfit. Als ik me er lekker in voel dan ben ik tevreden.

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens