web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #11: Ferdinand

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Ferdinand (31), @ Komm Schon Alter

Ik ben naar Komm Schon Alter gegaan omdat ik een kaartje had gekregen van een goede vriendin (chill!). Zij is altijd heel enthousiast over het festival. En ik moet zeggen; ze heeft helemaal gelijk. Ik vond KSA echt een heerlijk festival. Overdag was het voornamelijk een beetje chillen, rondjes lopen en kletsen, en rond zonsondergang werden de plaatjes magisch en heb ik flink gedanst. Voor mij is naar festivals gaan niet per se belangrijk, maar het is wel een chille manier om een aantal vrienden tegelijk bij elkaar te krijgen. Per jaar ga ik naar ongeveer vijf festivals. Meestal zit er in ieder geval één meerdaags festival tussen. Dit jaar heb ik al een kaartje voor Wildeburg, ik zou graag nog naar Landjuweel willen en ben net naar Georgie's Wuntergarten geweest.Mijn festival outfit is erg belangrijk voor me. Ik wil lekker in mijn vel zitten op zo’n festivaldag en dat lukt me vaak door iets aan te trekken waar ik me the shit in voel. Heel af en toe overleg ik met vrienden over m'n outfit, maar meestal niet. Bij het samenstellen van m'n outfit denk ik na over het soort type festival waar ik naartoe ga, dan zoek ik er een favoriet kledingstuk bij en daarmee probeer ik dan een look te fixen. Soms ben ik drie minuten bezig met mijn outfit en soms drie uur. Dat verschilt dus heel erg. Als liefhebber van mode probeer met mijn outfit vooral gewoon mezelf te zijn.

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens