web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #10: Naomi

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Naomi (23), @ Amsterdam Open Air

Ik vind Amsterdam Open Air een van de leukste festivals van het jaar. Ik kan er helemaal mezelf zijn en mij kleden hoe ik zelf wil. Ook dit jaar was het festival erg leuk en was de sfeer weer super goed. Voor mij is dat heel belangrijk. Ik houd echt van festivals omdat er altijd een goede vibe is, omdat het buiten is, en je kan uitbundiger gekleed gaan dan op andere dagen. Ik ga meestal naar zes รก zeven festivals per jaar. Dit jaar heb ik nog een kaartje voor Milkshake en ik zou ook graag nog naar Latin Village en Mysteryland willen.Voor mij is mijn festivaloutfit heel belangrijk. Ik houd er van om er anders uit te zien dan de rest. Ik vind het ook heel leuk om mensen te inspireren en zelf inspiratie op te doen. Eigenlijk ben ik 24/7 met mijn outfit bezig, zeker ook omdat ik m'n eigen winkel heb, en ik daarnaast veel mensen style. Mijn kleding stel ik altijd heel random samen. Ik maak er gewoon wat leuks van en heb niet echt een speciaal plan. Met mijn festivallook probeer ik te doen wat ik zelf leuk vind en hoe ik me op dat moment voel. Ik hoop er mensen mee te inspireren.

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens