web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #1: Larissa

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Larissa (22), @ Free Your Mind Festival

Festivallen is enorm belangrijk voor me. Het is een soort uitlaatklep. Ik vind het heerlijk om samen met m’n vrienden en de mensen om je heen los te gaan op goede muziek. Even de dagelijkse sleur achter me laten en helemaal nergens meer aan denken. Zo chill! Vandaar dat ik elke zomer iets van zes festivals bezoek. Free Your Mind was trouwens weer helemaal geweldig. Er hing een onwijs goede sfeer en de muziek was heerlijk. Ik ga volgend jaar zeker weer!

Omdat ik echt van elektronische muziek hou, ben ik dit jaar (naast Free Your Mind) ook al naar Toffler geweest en ik heb al kaarten voor AwakeningsLoveland en Welcome to the Future. Ik zou ook heeeeel graag naar Into The Woods gaan, maar die was na een uurtje al uitverkocht. Dus ik moet nog ergens een kaartje vandaag toveren, maar ik heb er nu al zin in! M’n festival outfit is onwijs belangrijk voor me. Als ik er voor mijn gevoel goed uitzie, dan voel ik me beter en heb ik het meer naar m’n zin. Dus ik vind het erg leuk om speciaal voor festivals te gaan shoppen. Ik hou sowieso wel van shoppen, maar dit is een soort van extra voorpret. 

"Ik vind het erg leuk om speciaal voor de festivals te gaan shoppen. Dat is een soort voorpret."

Zo heb ik weken of zelfs maanden van tevoren al plezier van een aankomend festival. Sterker nog, ik hou eigenlijk het hele jaar door mijn ogen open voor een leuke outfit. Meestal heb ik wel een idee in m’n hoofd zitten en stop ik niet voordat ik dat gevonden heb. Het moet bij me passen en gewoon iets extra’s hebben ten opzichte van de kleding die ik doordeweeks draag. 

Lees ook eens