web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Meer dan €100.000 gestolen van Hrieps festival

Gisteren werd in Zeeland voor de 25ste keer het Hrieps Festival gehouden. Wat een mooie jubileum editie moest worden is heel anders uitgepakt. Één van de organisatoren is vannacht namelijk in haar woning beroofd door drie gemaskerde mannen, die er met de gehele dagomzet vandoor zijn gegaan.

Rond 03:15 uur wisten de drie daders via een raam de woning binnen te dringen. Daar eisten ze geld van de bewoonster. Kort daarna verdwenen ze in een grijze auto, inclusief buit.

Volgens de organisatie van het festival is er honderdduizenden euro’s meegenomen. Er was zoveel contant geld aanwezig omdat de pinautomaten op het terrein storing hadden en er dus niet gepind kon worden. De politie is inmiddels een onderzoek gestart. Zo te horen kan dit kan weleens het einde zijn van het festival.

Lees ook eens