web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

De 10 meest onmisbare festival items

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vooral als je naar een meerdaags festivals mét camping gaat. Als je niet de juiste festival gear hebt, loop je snel onnodig te sjouwen of ben je na 1 dag feesten alweer onbereikbaar.

Om je te helpen bij de voorbereiding hebben we de top 10 samengesteld met daarin de meest onmisbare festival items voor op de festival(camping). Zo kan jij je volledig concentreren op het feesten. 

Top 10 onmisbare items: 

10.  Sleep drinks

Om scherp te blijven moeten die paar uurtje slaap die je krijgt, zo effectief mogelijk zijn. Want als diehard festivalganger wil je natuurlijk niets missen! Gebruik daarom NOX Sleep Drink. Een 100% natuurlijk slaapdrankje waardoor je sneller in slaap valt en je slaapkwaliteit verbeterd. Zo ben je de volgende ochtend weer helemaal fris & fruitig.  

9. Een 5 euro zonnebril

Een festivalganger kan gewoon niet zonder zonnebril. Zo simpel is het. Alleen beter scoor je even snel een goedkoper model, want die bril van €40 - €100 wil je niet kwijtraken tijdens het bouncen. Gelukkig zien de modellen van €5 - €10 er, met een drankje achter de kiezen, net zo slick uit als de duurdere. Check daarom onze gave zomer 2019 zonnebrillen.

8. Universele dop

Twee muntjes voor een flesje water is best prijzig, dus wij zijn erg voorstander van je fles vullen bij de wc. Alleen zou een dop wel erg handig zijn. Gelukkig is dat gemakkelijk op te lossen met onze universele flessendoppen van Partydop voor €3,95. Die van Festivaldop kost €14, maar die dubbelt als opbergdoosje voor oordoppen en wordt inclusief oordoppen van Thunderplugs geleverd.

7. Opblaasbare stoel

Na een paar dagen op de grond zitten, gaat een stoel wel erg prettig zijn. Ze zijn alleen zwaar en lastig mee te nemen. Maar niet onze opblaasbare stoelen van Wicked Wedge (€15,95) of Fatboy (v.a. €69). Even blazen of zwaaien in de lucht en je hebt een super chille stoel om in te zitten. Dat is een stuk relaxter uitbrakken.

6. Oordoppen

Als je tien jaar lang hebt lopen festivallen zonder oordoppen in dan ga je gegarandeerd gehoorschade oplopen. En “wat zeg je?” is niet bepaald een cool stopwoordje. Dus scoor gewoon een setje oordoppen van Thunderplugs (v.a. €11,95), Pluggerz (v.a. €14,95) of één van onze andere merken. Dan kan je praktisch tegen de speakers aan gaan staan.

5. Powerbank

Een Powerbank mag tegenwoordig niet meer ontbreken in je festival set-up. Want op een overleden telefoon zit niemand te wachten!? Daarom bieden we verschillende powerbanks aan in de webshop, vanaf €7,95.

Goed om te weten: Een 2.600 mah powerbank is klein en handig mee te nemen en heeft genoeg charge voor één smartphone. Daarom zijn ze vooral geschikt voor dag festivals. Powerbanks met 10.400 mah of meer zijn beter geschikt voor meerdaagse festivals, aangezien ze meerdere charges hebben.

4. Antikater middeltjes

Rondlopen als een zombie met mega koppijn en omgedraaide maag, omdat je veel te hard hebt gefeest… daar heeft niemand zin in. Gelukkig kan je wat doen om een kater te voorkomen of te genezen! Er zijn namelijk een aantal hele handige en effectieve antikater producten, zoals AfterParty, Zober of de handige Party Patch antikater pleister. Bekijk ze hier: top 5 beste antikater producten of in onze webshop.

3. Speciale festival tent

Een goede nachtrust tussen festivaldagen was nog nooit zo makkelijk! De speciale 3-persoons festivaltent van Ohnana (€189) houdt namelijk al het zonlicht tegen en heeft een elektrische ventilator die jou lekker koel houdt. Zo brand je s’ ochtend nooit meer je tent uit en ben je ongetwijfeld weer helemaal fris en fruitig. Klaar voor de volgende festivaldag!

2. Bolderkar

Vooral de terugreis van een festival is altijd een drama. Want het laatste wat je wilt doen is, met je brakke kop, allemaal spullen terug moeten sjouwen. Wees daarom slim en gebruik een karretje. Een kruiwagen, steekwagen of nog beter: deze bolderkar van €79. Geloof ons, dat geld is heeeel goed besteed. Wees er alleen snel bij, want ze zijn altijd snel uitverkocht!  

1. Zonnebrandcrème mini

Zonnebrandcrème als #1 is een beetje suf. Maar als je ziek verbrand bent, dan is het laatste wat je wilt om de volgende dag weer de zon in te moeten. Een kater is te fixen met een aspirientje of een nieuw biertje, maar aan een verbrande huid doe je he-le-maal niks. Die moet je echt zien te voorkomen door te smeren. Wees wel extra slim en koop een mini verpakking.

Heb je nog meer festival gear nodig? Check dan onze complete webshop. Of laat een berichtje achter, als je opmerkingen hebt over onze lijst.

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens