web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

909 Festival dit jaar nog intiemer

Op zaterdag 25 mei vindt alweer de negende editie plaats van 909 Festival, het kleine broertje van de Amsterdamse festival knaller Loveland. Uiteraard weer in het mooie Amsterdamse Bos en nog intiemer dan de voorgaande jaren, ondanks een nieuwe derde area.

909 Festival en z’n bezoekers staan vooral bekend om hun no-nonsense houding. Het festival is niet voor niets vernoemd naar de legendarische Roland TR-909 drummachine, beroemd en berucht om z’n nuchtere karakter. Juist die non-nonsense houding maakt het festival al jaren een feest voor de elektronische fijnproevers en de ervaren liefhebbers.

909 Festival staat voor de kwaliteit van Loveland, gecombineerd met een smaakvolle line-up en een intieme uitstraling in het hart van het Amsterdamse Bos. Dit jaar ziet de line-up er als volgt uit (a-z):

Âme – Carlos Valdes - Dave Clarke – Dimitri – Ferro - Kevin Saunderson – Magda - Marcel Dettmann - Mathew Jonson - Raresh – Reiss - Rødhåd – Sandrien - Smith & Selway - Speedy J - The Hacker 

Om het unieke karakter van 909 Festival te onderstrepen, heeft de organisatie gekozen om zich te focussen op de kleinschaligheid en intimiteit van het festival. Zo wordt de mainstage kleiner en krijgt het een nieuwe arena-achtige look & feel. Gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor je het idee krijgt bijna letterlijk in techno te worden ondergedompeld vanuit het bos.

De tweede area wordt voorzien van een natuurlijke overkapping, waardoor natuur en stage letterlijk in elkaar overlopen. Hier draaien iconen als Kevin Saunderson en Dave Clarke (b2b met The Hacker).
Nieuw tijdens 909 Festival is de toevoeging van een derde area. Een stage aan het water, waar onder andere Magda en voor warme house sound zullen zorgen.

Klinkt niet verkeerd toch!? Wij zijn er in ieder geval weer bij dit jaar. Jij ook? Scoor hier je tickets. Wees snel, want er zijn nog maar een paar late birds!

---

909 Festival
25 mei 2019
12:00 – 23:00 uur
Amsterdamse Bos

Lees ook eens