web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Zuiderstrand
location

Het Zuiderstrand is een publieksstrand aan de zuidkant van Den Haag. Het strand grenst aan een beschermd natuurgebied en staat onder de Hagenaars bekend als een rustig strand om vooral op te chillen en allerlei watersporten te beoefenen. Er wordt onder andere veel gesurfd. 

Festivals 2020

Ondanks deze relaxte reputatie worden er jaarlijks een aantal evenementen zoals festivals georganiseerd in het Zuiderpark. In 2020 zijn dat in ieder geval weer de volgende events: Schollenpop Festival en Hollands Feest aan Zee. Naast een oneindige hoeveelheid zand is er ook vooral veel ruimte op het strand. Vandaar dat de festivals geen problemen hebben om de (tien)duizenden festivalgangers te verwerken. 

Wil jij ook een feestje aan het Haagse/ Scheveningse strand bezoeken? Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 bij het Zuiderstrand.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events