web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

De Ziggo Dome in Amsterdam is een evenementenlocatie waar comedy shows, sport events, indoor festivals en vooral concerten worden georganiseerd. In 2012 gingen de deuren van de Ziggo Dome voor het eerst open en sindsdien hebben vele (inter)nationale topartiesten al op het podium gestaan. Denk aan Sting, Madonna en Drake, om maar een paar namen te noemen. 

Pop akoestiek

In de paar jaar dat de Ziggo Dome bestaat is het uitgegroeid tot de vier na drukste concertzaal ter wereld. Best knap toch!? En dat is voor een groot gedeelte te danken aan de akoestiek van de zaal. De concertzaal van de Ziggo Dome heeft een capaciteit van 17.500 bezoekers en is speciaal ontworpen voor live muziek. Door de speciale constructie heeft de zaal de perfecte nagalmtijd voor popmuziek en komt juist dat genre extra goed tot z'n recht. 

Festivals 2020

Ook in 2020 staan er natuurlijk weer verschillende muziek events op het programma. Op festival en concert gebied kun je sowieso rekenen op de festivals: QAPITAL, Armin van Buuren - This is Blah Blah Blah en The Final Show van Mental Theo en Charly Lownoise

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de Ziggo Dome zit wel snor. Het pand ligt op nog geen 5 minuten lopen van station Amsterdam Bijlmer-Arena. Dat goede verbindingen metro en treinverbindingen heeft met zowel Amsterdam Centraal, Schiphol en Utrecht. Met de auto naar de Ziggo Dome is bijna net zo makkelijk. Er zijn massa's overdekte parkeergarage's in de buurt. Waaronder pal naast de Ziggo Dome, alleen kosten die wel een flink centje per uur. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in de Ziggo Dome in 2020.

Agenda

Afgelopen events