web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Whoosah is een populaire en bekende strandtent in Scheveningen, waar regelmatig evenementen en festivals worden georganiseerd. Sinds 2004 is Whoosah een begrip op het Zwarte Pad en dé plek voor hippe feesten en een perfecte stranddag. Whoosah beschikt over een restaurant en een club gedeelte. 

Festival 2020

Ook in 2020 kan je in de Whoosah weer aan aantal vette events bezoeken. Onder andere: Vunzige Deuntjes op Koningsdag en Westerliefde Festival staan weer op het muzikale programma. 

Bereikbaarheid

De Whoosah ligt aan het eind van het Zwarte Pad. Ter hoogte van fietsparkeerplaats Noorderstrand 2. De locatie is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Er is een bushalte en er zijn parkeerplaatsen voor auto én fiets in de buurt. Al is het wel een redelijk eindje uit de stad en ben je wel even onderweg.

Ga jij ook een feestje pakken in deze strandtent op het Scheveningse strand, vlakbij Den Haag? Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 bij Whoosah.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events