web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Waalkade Tiel
location

De Waalkade is een plein, parkeerplaats en gedeeltelijk braakliggend stuk grond in de binnenstad van Tiel (Gelderland). Het terrein ligt precies tussen het centrum en de rivier de Waal in. Een betere locatie in het hart van een stad kan je bijna niet krijgen. Vandaar dat er regelmatig events zoals festivals worden georganiseerd op de Waalkade in Tiel. In 2020 is dat sowieso weer het festival: Appelpop Festival. De centrale ligging, goede bereikbaarheid, enorme ruimte én locatie pal aan het water maakt het een super chille evenementenlocatie. 

Of dat ook in de toekomst zo zal blijven is nog maar de vraag. De gemeente van Tiel is namelijk al jaren bezig met de herinrichting van het terrein. Ze willen van De Waalkade een loopboulevard met allerlei groene gedeeltes maken. Of dat matched met het organiseren van festivals is nog maar de vraag. Zorg dat je daarom nog snel even een lekker festival op deze gave locatie meepakt. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op De Waalkade in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events