web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Veerwei
location

De Veerwei is een onofficieel parkeerterrein en evenementenlocatie aan de rand van de Utrechtse stad Rhenen. Het terrein wordt vooral gebruikt als festivalterrein voor festivals zoals Rijnweek Festival. Zo ook in 2020. 

Festival locatie

De Veerwei grenst aan het centrum van de stad én de rivier de Rijn. Met voldoende ruimte voor duizenden feestgangers, een beetje groen er omheen en uitzicht over het water is het de perfecte festival locatie... wat wil je nog meer!? Niet gek dat er in 2020 zoveel mensen naar Rijnweek Festival gingen dat de organisatie moest oproepen om niet meer te komen.

Bereikbaarheid

We gokken dat de bezoekers voornamelijk uit de regio komen, want de bereikbaarheid van Rhenen is niet geweldig. Er is een ov verbinding met Utrecht en Nijmegen en de snelweg A15 is in de buut, maar snel en efficiënt is het allemaal niet. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op de Veerwei in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events