web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Het Twiske is een recreatie en natuurgebied in de buurt van de Noord-Hollandse steden Zaandam en Amsterdam. Het gebied bestaat uit verschillende meertjes, een tiental grote en kleine strandjes, speeltuinen, waterpretpark, naaktstrand, campings, grote grasvelden en vooral veel natuur. Normaal gesproken wordt het gebied vooral gebruikt als gebied om te zwemmen en te chillen, maar een paar keer per jaar veranderd het Twiske in een festivalterrein.

Festivals 2020

Festivals als Welcome to the Future en Lente Kabinet worden namelijk al jaren in het Twiske gehouden. Als je het ons vraagt zijn deze festivals mede zo gaaf, omdat ze in het Twiske worden gehouden. Het is echt een hele chille spot.

Bereikbaarheid

Qua bereikbaarheid is het Twiske iets lastiger. Er is parkeergelegenheid genoeg, maar er is maar één toegangsweg (dus dat zorgt voor opstoppingen) en het is echt een fokking end fietsen naar Zaandam of Amsterdam centrum. Als je naar Amsterdam moet, moet je zelfs helemaal door Landsmeer, Kadoelen, Noord en dan het pondje scoren (als die nog vaart). Best een ding. Toch vinden wij het elk jaar weer de moeite waard! 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Twiske in 2020.

Agenda

Afgelopen events