web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

De Tolhuistuin is een cultureel centrum aan de noordkant van het IJ in Amsterdam, pal naast het pondje naar Buiksloterweg. De hele noord oever van het IJ is de laatste jaren flink onder handen genomen. Het EYE Filmmuseum is afgemaakt, de ADAM toren is opgeknapt en er zijn allerlei appartementencomplexen gebouwd. Samen zijn ze het begin van een algehele upgrade van Amsterdam-Noord. De Tolhuistuin speelt daar ook een rol in. 

Event locatie

In het pand worden tegenwoordig alle optredens, concerten en zelfs kleinschalige festivals georganiseerd. Door de relatief grote binnentuin hebben die een gemixt indoor en outdoor karakter. Het pand bestaat uit drie zalen en een binnentuin dat gezamenlijk ruimte biedt aan ongeveer 1.000 tot 1.500 feestgangers.

Festivals 2020

Het legendarische popodium Paradiso gebruikt de Tolhuistuin als secundaire locatie voor kleinere/ meer alternatieve voorstellingen en op festival gebied worden er vooral rondom Koningsdag en Bevrijdingsdag events georganiseerd. Denk aan Koningsparadijs 2020.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in de Tolhuistuin in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events