web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Strijkviertel
location

Strijkviertel is een 1,5 kilometer lang recreatiegebied aan de zuidkant van de Nederlandse stad Utrecht. Rondom de plas Strijkviertel recreëren jaarlijks duizenden mensen, vooral omdat je er super lekker kan zwemmen, surfen en vissen. Op het gras en zand eromheen is er plaats om te zonnen, sporten, wandelen en picknicken. In de zomer kan het hier heel druk worden, maar toch moet er af en toe ruime gemaakt worden voor een lekker festival. 

Festivals 2020

Het terrein wordt elk jaar in ieder geval door Lief Festival, Verknipt Festival en Central Park omgetoverd tot festival heaven.

Bereikbaarheid

Er is in het Strijkviertel een permanente parkeerplaats en toiletgebouw aanwezig en het is via de A12 makkelijk te bereiken met de auto. De meeste festivalbezoekers komen er met de fiets of pendelbus naartoe. Vanaf Utrecht Centraal Station is dat max 10 minuten rijden. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij Recreatieplas Strijkviertel in 2020.

Agenda

Afgelopen events

Verknipt Festival 2022

11 t/m 12/06 Verknipt Festival

Strijkviertel, Utrecht

Line-up

Easttown, Artmann, M-High, SOSA, Mason Maynard, Ben Hemsley, Bxtr, ALT8, Don Woezik, Jan Vercauteren,