web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Het Sloterparkbad is een groot openbaar zwembad in Amsterdam Nieuw-West. Het zwembad ligt aan de noordkant van de recreatiegebied Sloterplas. Het grotendeels overdekte zwembad is een van de grootste zwembaden van Nederland met vier binnenbaden, een buitenbad inclusief tribune.

Festivals 2020

Het Sloterparkbad is natuurlijk niet een standaard festivallocatie, maar toch organiseert Loveland hier rondom hun 25-jarige bestaan een Pool Party! Een unieke kans om een feestje te pakken in je zwembroek. 

Bereikbaarheid

Het Sloterpark(bad) is goed te bereiken met de auto, de benenwagen vanaf metrostation Jan van Galenstraat of de fiets. Al is het vanuit het centrum van de stad best een eind fietsen. Vooral terug met je brakke kop.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Sloterparkbad in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events