web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

SilverDome is een sport en recreatiecentrum in Zoetermeer (Zuid-Holland) en onderdeel van een veel groter complex met onder andere een: recreatieplas, outdoor ijsbaan, zwembad en sportverenigingen. Het complex is te vinden aan de westkant van Zoetermeer en De SilverDome wordt, vanwege de drie indoor ijsbanen, vooral gebruikt voor ijssporten.

Festivals 2020

In de zomermaanden (van april t/m september) worden er verschillende evenementen georganiseerd in de SilverDome, waaronder concerten en festivals. De locatie heeft een totale capaciteit van 8.000 bezoekers, dus er kan goed gefeest worden. De laatste jaren stonden festivals als: De Nacht van Hollandse Sterren, 90's & 00's Indoor en Frenchcore Worldwide Festival op het programma.

Bereikbaarheid

Silverdome ligt aan de rand van Zoetermeer en is met het openbaar vervoer lastiger te bereiken vanaf Zoetermeer Station. Wel ligt het bij de A12 en kan je je auto kwijt bij de parkeerplaats ernaast.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in de SilverDome in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events