web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Philips de Jongh Wandelpark
location

In de wijk Strijp in Eindhoven vind je het Philips de Jongh Wandelpark. Het park is in 1920 door het echtpaar Philips geschonken aan de gemeenten van Eindhoven. Tegenwoordig wordt het park gebruikt als wandel- en recreatiegebied en de laatste tijd kom je hier steeds vaker een festival tegen. Het bosrijke park voegt iets mysterieus toe aan de sfeer van het festival en geeft de festivalganger het gevoel even ontsnapt te zijn uit de stad.

Festivals 2020

Het is een heerlijke locatie voor festivals en daarom vind je in 2020 in ieder geval weer de festivals: Hidden Garden, Nox in the Woods en wellicht zelfs Bontgenoten Winterfestival in het park. 

Bereikbaarheid

Het park ligt langs de tegen de snelweg A2 aan en is dus goed te bereiken met de auto. Ook met het openbaar vervoer of de fiets is het prima te doen. Station Eindhoven Strijp-S ligt op nog geen 10 minuten lopen, er stoppen bussen in de buurt en vanuit Eindhoven centrum is het maximaal 15 minuten fietsen.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij het Philips de Jongh Wandelpark.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events