web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Park Zegersloot
location

Park Zegersloot is een groot groen gebied aan de oostkant van Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland). In het midden van het park ligt de Zegerplas, dat is ontstaan door een zandoverwinning in de jaren 60. In het meer wordt gezwommen, gedoken, gezeild, gesurft en gevaren. Rond het meer is er, naast veel natuur, ruimte voor sport, recreatie en muziekevenementen. 

Festivals 2020

Ook in 2020 worden hier weer tal van festivals georganiseerd, waaronder: Zomerspektakel aan het Meer en Wet 'n Wild Beach festival.

Bereikbaarheid

Park Zegersloot is gelegen langs de N207 in Zuid Holland en ligt op een kwartiertje fietsen van het centrum van Alphen aan den Rijn. Dus prima bereikbaar. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Park Zegersloot in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events