web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Pakhuis 15 is een bar, cafe, nachtclub en evenementenlocatie aan de benedenstraat in Rotterdam. De locatie is onderdeel van het veel grotere pakhuizen complex op het Westelijk Handelsterrein. Dat uit meerdere verdiepingen bestaat en ruim 7.000m2 groot is.

Festivals 2020

In Pakhuis 15 worden regelmatig events en festivals georganiseerd, zoals het Oranje Pakhuis Festival in 2020. Waar ongeveer 2.000 festivalgangers op af komen. Het pand waarin Pakhuis 15 zit, is in 1894 gebouwd en ziet er nog steeds piekfijn uit. Het is zelfs de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog onbeschadigd doorgekomen. Daardoor proef je bij binnenkomst meteen de historische/ industriële vibe en dat maakt feestjes toch net weer wat leuker. 

Bereikbaarheid

Het complex ligt op 10 fietsen of 30 minuten lopen van het centrum en is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bus en metro haltes die in de buurt stoppen. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Pakhuis 15 in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events