web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Olympisch Stadion
location

Het Olympisch Stadion is een oud stadion in Amsterdam Zuid, pal naast aan het Stadionplein. Het Amsterdamse stadion werd in 1927 gebouwd voor de Olympische Zomerspelen van 1928. In de jaren daarna werd het stadion herhaaldelijk uitgebreid en in 2000 zelf nog volledig gerenoveerd. Tegenwoordig host het Olympisch Stadion minder prominente evenementen dan de Olympische spelen, maar die zijn desondanks niet minder leuk. Jaarlijks worden er verschillende kleine en grote evenementen gehouden in het Olympisch Stadion, met een maximale capaciteit van 15.000 feestgangers.

Festivals 2020

Ook in 2020 zijn hier weer veel events te beleven, waaronder: Kingsland, Oranjebloesem en het Amsterdamse Verbond.

Bereikbaarheid

De locatie is trouwens erg makkelijk te bereiken. Het stadion ligt vlak naast de ring A10 en heeft een eigen Transferium onder de grond, waar je goedkoop kan parkeren. Soms zelfs voor maar €1 per dag. Ook de metro halte Amstelveenseweg ligt op loopafstand en er gaan tramroutes langs het stadion.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 in het Olympisch Stadion.

Agenda

Afgelopen events