web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Het Muziekgebouw Frits Philips is een concertgebouw in het centrum van Eindhoven. Toen de stad in Brabant zich snel ontwikkelde in het begin van de 20ste eeuw, was er dringend behoefte aan een concertzaal. Het ene na het andere plan ging de prullenbak in en na veel hulp van Philips werd in 1992 dan eindelijk het Muziekgebouw Eindhoven geopend. Nu is het een toplocatie voor wereldorkesten, solisten, bands, artiesten en andere evenementen.

Festivals 2020

De organisatie zorgt voor de twee jaarlijkse festivals Naked Song en So What's Next Festival. 

Bereikbaarheid

Het pand beschikt over twee zalen met een totaal capaciteit van 1.650 bezoekers. Gelegen in het centrum van Eindhoven is het op loopafstand van Eindhoven Centraal Station en er is een parkeergarage dichtbij voor bezoekers met de auto. Wil je ook een feest of festival pakken in Muziekgebouw Eindhoven? 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 in het Muziekgebouw Eindhoven.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events