web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Mijdrechtse Zuwe
location

De Mijdrechtse Zuwe is een provinciale weg dat het plaatsje Amstelhoek (Noord-Holland) met de omringende dorpen verbindt. Aan de Mijdrechtse Zuwe ligt een historisch fort; het Fort bij Uithoorn (ook wel Fort Amstelhoek genoemd). Het fort maakte vroeger deel uit van de Stelling van Amsterdam, maar wordt tegenwoordig vooral gebruikt voor recreatie doeleinden én voor het organiseren van evenementen zoals festivals. 

Festivals 2020

Het terrein bestaat uit een eiland met daarop het fort, omringd door een gracht en een aantal grasvelden. De historische vibe, de hoeveelheid ruimte en de combinatie van indoor en outdoor elementen maakt de locatie uitermate geschikt voor een festival. Vandaar dat het Vogelvrij Festival in 2020 weer op de Mijdrechtse Zuwe wordt gehouden. Als festivalterrein biedt de Mijdrechtse Zuwe ruimte voor twee tot drie stages en ongeveer 5.000 bezoekers. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op de Mijdrechtse Zuwe in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events