web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  De Marktkantine
location

De Marktkantine is een evenementenlocatie in Amsterdam, dat vrijwel elk weekend vol geprogrammeerd is met (live) optredens, afterparty’s, indoor festivals en clubnight specials. Meestal met een elektronisch tintje. Maar zelfs voor theatervoorstellingen en vintage markten kan je af en toe in de Marktkantine terecht. 

Festivals 2020

Een aantal voorbeelden van de festivals die in de Marktkantine worden gehouden zijn: Strafwerk Amsterdam en Pleinvrees on Tour. Vooral rond ADE is het een drukke periode in de Marktkantine. 

Tijdelijk project

Het gebouw van de Marktkantine deed vroeger dienst als (hoe kan het ook anders…) een marktkantine voor de kooplui van de naastgelegen markt. Het gebouw een kleine 10- jaar terug omgebouwd en heeft sindsdien drie muziek zalen en daarmee een capaciteit van ongeveer 1.400 feestgangers. Helaas voor de vaste bezoeker is de Marktkantine maar een tijdelijk project en wordt er in 2020/ 2021 weer een nieuwe invulling gegeven aan het pand. Wat er dan met de evenementenlocatie De Marktkantine gebeurt is onduidelijk. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in de Marktkantine in Amsterdam in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events