web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Markt Arnhem
location

De Markt Arnhem is een wijk in het centrum van Arnhem, met in het hart het marktplein van de stad. Het plein is ongeveer 100 x 50 meter groot en ligt in de buurt van de rivier de Rijn en de John Frostbrug. Aan het plein liggen allemaal cafe's, kroegjes en restaurants waar je gezellig een wat kan eten of drinken. Op het plein is wekelijks een markt te vinden én een aantal keer per jaar worden er grootschalige evenementen zoals festivals gehouden.

Festivals 2020

Vooral rond koningsdag is het druk op het plein, maar in 2020 staan sowieso de festivals: Dancetour Arnhem en KingSize Arnhem Festival weer op het programma.

Bereikbaarheid

Het centraal station van Arnhem ligt net buiten het centrum van de stad, maar is desalniettemin goed te belopen. In maximaal 15 minuten lopen ben je in het centrum van de stad en bij de Markt. Uiteraard is de auto ook een optie, maar dan een parkeerplaats scoren in het centrum zal niet gemakkelijk zijn en kost natuurlijk parkeergeld. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op de Markt Arnhem in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events