web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Maasplassen Thorn
location

De Maasplassen bij Thorn (dorpje) is een watersportgebied dat tussen Roermond en Sittard in ligt. Het gebied bestaat uit een groot, door mensen aangelegd, meer dat door zowel Limburg en Belgie loopt. Het is zelfs een van de grootste watersportgebieden van de regio.

Festivals 2020

Het is een prachtig gebied waar je kunt wandelen, aren, watersporten, fietsen en (vanwege de enorme hoeveelheid groen en ruimte) natuurlijk keihard kunt festivallen! Daarom wordt hier ook af en toe een festival georganiseerd zoals Once Upon A Beach Festival.

Bereikbaarheid

Festivals bij Maasplassen Thorn zijn makkelijk te bereiken met de auto dankzij de nabijgelegen snelweg A2, maar met het openbaar of de fiets wordt het een lastiger verhaal. Er zijn namelijk weinig ov verbindingen in de buurt en alleen de kleine dorpen in de regio liggen op fietsafstand.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij de Maasplassen Thorn in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events