web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Lathumse Plas
location

De Lathumse Plas is een recreatiegebied vlakbij de stad Arnhem (Gelderland), dat af en toe dienst doet als festival terrein of evenementenlocatie. De Lathumse Plas is onderdeel van een veel grote recreatiegebied Rhederlaag van ongeveer 350 hectare. De plas zelf bestaat uit een meer van 1 km2 en wordt omringt door een aantal stranden, een natuurgebied en natuurljk het dorp Lathum. Vandaar de naam. Verderop in het gebied zijn verschillende campings jachthavens en watersport faciliteiten te vinden. 

Festivals 2020

Blijkbaar vinden de bezoekers van deze toko's een festival op z'n tijd geen probleem, want er worden regelmatig festivals georganiseerd in de Lathumse Plas. In 2020 zijn dat in ieder geval Dreamfields en het aansluitende Dreampop.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het festival terrein is op zich prima. De snelweg A348 en de provincialeweg N338 lopen aan beide kanten van het recreatiegebied en er stoppen rondom het terrein verschillende bussen. Het is best even een ritje met de bus, vooral vanaf Arnhem Centraal Station, maar veel langer dan 15-20 minuten kan het niet duren. Helemaal als je een pendelbus pakt.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in de Lathumse Plas in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events