web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Het Kloosterpark is een stadspark in het dorp Schijndel (Noord-Brabant). In 1997 werd het toenmalige bos gekocht van van het lokale klooster en omgebouwd tot een openbaar park. Dat in 2006 in gebruik werd genomen. Sindsdien wordt er vooral gechilled in het park, maar ook met enige regelmaat gefeest. 

Festivals 2020

Want festivals zoals Pleinpop Schijndel worden hier jaarlijks gehouden. Zo ook in 2020. Het Kloosterpark bestaat uit een typisch parklandschap met bomen en grasvelden en is ongeveer 100 x 80 meter groot. Daarmee is het als festivallocatie aan de kleine kant en biedt het ruimte aan maximaal een paar duizend bezoekers. 

Aan de andere kant van Pastoor van Erpstraat, die langs het Kloosterpark loopt, zijn een aantal grasvelden en parkeerterreinen te vinden. We weten niet zeker of die ook gebruikt worden tijdens de festivals. Zo ja, dan is er opeens ruimte voor een behoorlijk aantal extra festivalgangers. Weet iemand dat? We horen graag van jullie! 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Kloosterpark in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events