web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  HOFtheater
location

Het HOFtheater is een cultureel centrum / theater in Raalte (Overijssel). Het pand bestaat uit een theaterzaal, café en meerdere vergaderzalen, die gezamenlijk ruimte bieden aan ongeveer 430 bezoekers. Het HOFtheater wordt voornamelijk gebruikt voor vergaderingen, congressen en het verdwaalde festival.

Festivals 2020

Voor festivals die gebruik willen maken van de locatie zijn er zowel indoor als outdoor mogelijkheden. In het geval van een outdoor event wordt het naastgelegen weiland vrijgemaakt. Zodoende passen er opeens duizenden bezoekers extra op het terrein. Dat geldt ook voor het Legends of Rock Festival, dat in 2020 weer bij het HOFtheater in Raalte langskomt met hun tribute tour.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het HOFtheater is matig. Raalte heeft weliswaar een treinstation, maar de locatie ligt een stukje buiten het dorp en het dichtstbijzijnde busstation is 5 minuten lopen. Met de auto komen is je beste optie. Het evenemententerrein is namelijk goed bereikbaar met de auto, dankzij de nabijgelegen provinciale weg N35 en de gratis parkeerplaats pal naast het festivalterrein. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het HOFtheater in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events

Legends of Rock Festival

vr 17/06 Legends of Rock Festival

HOFtheater, Raalte

Line-up

Acindc, Slash N' Roses, Monkey Wrench, muse experience, Miracle, cosmo's foger, DEF AMERICANS,