web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Havenplein
location

Het Havenplein is een straat in de wijk 'Havenkwartier' in Deventer (Overijssel). Het gebied rondom het Havenplein heeft in 2013 een grondige opknapbeurt gekregen en wordt sindsdien steeds meer als de culturele uitvalsbasis van Deventer gebruikt. 

Het havenplein ligt 5 minuten buiten het centrum van Deventer, aan een zijstuk van de rivier de IJssel. Op het havengebied zijn vooral bedrijven, opslagloodsen en een aantal fabrieken gevestigd, maar er zijn ook verschillende party mogelijkheden. Er zijn namelijk allerlei horeca gelegenheden in de buurt én er worden jaarlijks een aantal verschillende outdoor evenementen zoals festivals georganiseerd. 

Festivals 2020

In 2020 staan sowieso de festivals: Deventer Koningsnacht en Koningsdag Festival weer op het muzikale programma van het Havenkwartier in Deventer. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 op het Havenplein.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events