web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Haarlemmerhout
location

Haarlemmerhout is het oudste stadsbos van Nederland. In de Gouden Eeuw werd het bos in het zuiden van Haarlem al gebruikt als recreatiegebied voor rijke pappies. Tegenwoordig mogen gewone mensen er ook komen (haha) en wordt het bos ook gebruikt voor festivals en evenementen. Zelfs terwijl recreatiegebied Spaarnwoude redelijk dicht in de buurt is en meer mogelijkheden biedt aan een festival. Haarlemmerhout bestaat uit verschillende onderdelen. Het park is vanzelfsprekend een outdoor festival locatie, maar in het Haarlemmerhout Theater kunnen ook indoor feestjes gegeven worden. 

Festivals 2020

Ook in 2020 staan er weer events op de planning. Dat zijn sowieso het Bevrijdingsconcert en Bevrijdingspop Haarlem geprogrammeerd in het Haarlemmerhout. 

Bereikbaarheid

Qua bereikbaarheid is het dik in orde. Vanaf treinstation Blauwe Brug is het 5 minuten lopen en vanaf Heemstede-Aerdenhout een kwartier. Met de auto kom je er ook redelijk makkelijk via de provincialeweg N201 en kan je gebruikmaken van één van de drie aanwezige parkeerplaatsen. 

Bekijk de festival agenda hieronder voor een volledig overzicht van alle festivals in Haarlemmerhout in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events