web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Fort Vechten
location

Fort Vechten is een historisch Nederlands fort bij de Utrechtse stad Bunnik en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het fort is gebouwd in 1870 en is omringd met allerlei grachten. Binnen de gracht is het 17 hectare groot en sinds een aantal jaar worden in deze binnenplaats evenementen zoals festivals georganiseerd. 

Fort Vechten is echt een unieke festivallocatie en voegt mega veel sfeer toe aan het event. Vandaar dat organisatoren staan te springen om hier hun event te organiseren.

Festivals 2020

Jaarlijks kun je hier in eider geval de festivals: HRFST festival, Crazy Wonderland en Geheime Liefde Outdoor vinden. Ook in 2020 staan deze festivals weer op het programma! 

Bereikbaarheid

Fort Vechten is niet alleen een prachtige locatie, ook de bereikbaarheid met auto, trein en fiets is prima. Het treinstation van Bunnik ligt op nog geen kilometer afstand en vanuit Utrecht centrum is het maar een half uurtje fietsen. 

Ook een event pakken in Fort Vechten? Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 bij het Fort in Vechten.

Agenda

Afgelopen events