web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Dordrecht centrum
location

Dordrecht is een stad in provincie Zuid-Holland en heeft ongeveer 120.000 inwoners. De stad ligt net iets ten zuiden-oosten van Rotterdam, op de plek waar de rivieren Maas en Waal bij elkaar komen. In de middeleeuwen was de stad één van de belangrijkste plekken van Nederland. De binnenstad van Dordrecht herrinnert nog aan dit rijke verleden met alle mooie gebouwen, pleinen, parken en grachten die er te vinden zijn. Dordrecht centrum is niet mega groot, maar biedt toch genoeg mogelijkheden voor het organiseren van een grootschalig evenement zoals een festival.

Festivals 2020

Vandaar dat er jaarlijks verschillende festivals te vinden zijn in Dordrecht centrum. In 2020 zijn dat bijvoorbeeld: Big Rivers Festival en Dancetour Dordrecht.

Bereikbaarheid

Het spreekt voor zich dat het festivalterrein goed bereikbaar is. Het station van Dordrecht ligt pal naast het centrum en heeft een directe verbinding met de grote steden uit de regio, zoals Rotterdam, Breda en Den Bosch. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Dordrecht centrum in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events