web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Parkeerplaats de Trans
location

De Trans is een parkeerplaats aan de gelijknamige weg in de stad Arnhem (Gelderland). De parkeerplaats ligt aan de zuidkant van Arnhem, tussen het centrum en de rivier de Nederrijn in. het spreekt voor zichzelf dat het terrein normaal gesproken als parkeerplaats voor buurtbewoners of mensen die gaan shoppen dient. Een paar keer per jaar wordt het terrein echter ontruimt om als festivalterrein dienst te doen. 

Festivals 2020

In 2020 zijn dat events zoals: Het Foute Oranjefeest dat tijdens Koningsdag plaatsvindt. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op Parkeerplaats de Trans in Arnhem in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events