web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  De Meent
location

De Meent is een plein / parkeerplaats in het centrum van Lelystad (provincie Flevoland). Het terrein ligt aan de rand van het centrum en is ongeveer 80 x 80 meter groot. Een paar jaar geleden is het plein helemaal opgeknapt en heringericht om óók als evenementenlocatie, zoals festivals, te kunnen dienen. Sindsdien loopt er een proef om te kijken of De Meent geschikt is voor het houden van events.

Festivals 2020

In die proeftijd mogen er maximaal zes events per jaar worden georganiseerd. Denk aan de kermis, circus, maar ook festivals zoals: Dancetour Lelystad. Ook in 2020 staat er weer van alles op het programma op De Meent. 

Bereikbaarheid

De Meent is goed te bereiken. Het is maar een paar minuten lopen of fietsen vanuit het centrum en er stopt een bus vlakbij het plein. Die vanaf station Lelystad Centrum niet meer dan 3 minuten nodig heeft.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op festivalterrein De Meent in Lelystad in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events