web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

De Kuip is het stadion van voetbalclub Feyenoord in Rotterdam Zuid. Sinds de bouw in 1937 speelt Feyenoord hier haar thuiswedstrijden. Het stadion begint sterk te verouderen en daarom wordt er al jaren gesproken over een verbouwing of zelfs een heel nieuw stadion voor Feijenoord op een andere locatie. Het nieuwe stadion moet een capaciteit krijgen van 65.000 tot 75.000 bezoekers. Het huidige stadion beschikt over een capaciteit van (maar) 50.000 toeschouwers. 

Festivals 2020

Naast voetbalwedstrijden wordt het stadion ook voor grootschalige evenementen gebruikt, zoals Monster Jam (een monstertruck event) en verdwaalde festivals of concerten. In 2020 is het Kuipvrees Festival in ieder geval weer van de partij.

Bereikbaarheid

De Kuip is het beste te bereiken met het openbaar vervoer, want er ligt een treinstation pal naast het stadion evenals meerdere bushaltes. Met de auto is de Kuip ook prima te bereiken. Er is een directe verbinding naar de snelweg A16 en het stadion beschikt over voldoende parkeerplaatsen. 

Wil jij een lekker muziekfestival meepakken in De Kuip? Bekijk dan onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 in De Kuip.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events