web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Casco is een relatief nieuwe evenementenlocatie in Amsterdam-Noord, op nog geen 5 minuten fietsen van (het pondje) naar Amsterdam Centraal Station. Casco heette voorheen Studio Nieuw Noord en werd voornamelijk gebruikt als televisie en filmstudio. Gelukkig werd er in 2016 besloten om de locatie open te gooien voor een breder publiek, want sindsdien worden er een aantal hele gave feestjes en festivals georganiseerd in Casco. Zeker ook in 2020. 

Festival 2020

De 1.200 m2 grote blackbox is perfect voor rauwe, donkere feestjes zoals Wonderland, Verknipt en ADE events. Omdat er geen buitenruimte is gaat het wel om uitsluitend indoor festivals. 

Bereikbaarheid

Casco ligt zoals gezegd op nog geen 5 minuten fietsen van de pond naar Amsterdam CS, dus dat lijkt de beste optie. Er stopt ook wel een bus in de buurt, maar die heeft geen fijne verbinding met Amsterdam Centraal Station of ander treinstation. Als je met de auto komt, dan is de ring A10 is in principe maar 5 minuten rijden, maar je moet waarschijnlijk wel flink betalen voor een parkeerplek. 

Check onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Casco in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events