web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Camping de Lakens
location

Camping de Lakens is een strandcamping, vlakbij het strand van Bloemendaal (Noord-Holland). Het camping terrein ligt verscholen tussen de duinen in het nationale park Zuid-Kennemerland. Op het terrein zijn allerlei yoga, surf en sauna faciliteiten aanwezig én er is een feestplein ingericht aan de rand van het terrein... iets meer richting Bloemendaal en recreatieplas Spartelmeer.

Festivals 2020

Op het feestplein worden jaarlijks verschillende festivals en andere soorten events. In 2020 staat in ieder geval het Surfana Festival weer op het programma. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op het terrein van Camping de Lakens in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events