web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
31 Jul

< Zomercarnaval

31 juli 2021

van 13:00 tot 19:00

Zomercarnaval Festival 2021
Festival (outdoor)
Minimale leeftijd = Geen
Geen dresscode

Ruim 2.500 dansers en danseressen, 25 carnavalsgroepen en praalwagens gaan op 31 juli 2021 de Rotterdamse binnenstad op z'n kop zetten!

De Zomercarnaval Straatparade betekent een explosie van kleur, muziek, vreugde en creativiteit in een stoet van indrukwekkende praalwagens. De Zomercarnaval Straatparade is back! Een stoet van 2,5 km met energieke dansers en danseressen van verschillende culturen en nationaliteiten trekken door het centrum van Rotterdam gehuld in de meest spectaculaire kostuums met maar één missie: iedereen laten dansen!

De Zomercarnaval Straatparade is de grootste Caribbean streetparty van Nederland en iedereen is uitgenodigd! Gooi alle remmen los en laat je volledig gaan in de magie van de Zomercarnaval Straatparade. Want als de parade voorbij komt is het onmogelijk om stil te blijven staan.

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

FTB & Zomercarnaval

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Zomercarnaval. Dat op 31 juli 2021 in Rotterdam centrum te Rotterdam gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven