web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
03 Sep

< X-Qlusive Holland

03 september 2022

van 12:00 tot 23:00

X-Qlusive Holland 2022
Festival (outdoor)
1 muziek stages
20.000 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = 18
dresscode = Hollands glorie

De redding is nabij, want op 3 september kleurt de GelreDome oranje. Vaderlandse feestgangers, met trots presenteren wij het gezelligste spektakel dat ons kikkerlandje ooit zal mogen aanschouwen. Dit is X-Qlusive Holland - Een Schepje Er Bovenop! Achter slot en grendel werkte de feestcommissie in het diepste geheim aan een plan om het gezelligste feest van Nederland een nieuw onderkomen te geven. De sleutel tot succes is in handen en de knaldrang is nog nooit zo hoog geweest, dus wij zijn er helemaal klaar voor. Bereid je voor op een X-Qlusive Holland waar elk rondje weer anders is, het bier vloeit alsof morgen niet bestaat en er meer artiesten dan ooit je om de oren vliegen. Tip van de feestcommissie: neem zoveel mogelijk vrienden mee, want een polonaise in je eentje is als pils zonder schuim.

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & X-Qlusive Holland

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder X-Qlusive Holland. Dat op 03 september 2022 in GelreDome te Arnhem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven