web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
02 Jun

< Woodlands Festival

02 juni 2018

van 14:00 tot 01:00 Al geweest

Woodlands Festival
Festival (outdoor)
7 muziek stages
Minimale leeftijd = Geen
Geen dresscode

De achtste editie van Woodlands festival is een ware GROOVY WEEKENDER! Muziek met een ritmisch gevoel dat zorgt dat je niet anders kan dan in beweging komen en gaan dansen! Het festivalterrein wordt wederom aangekleed met een zevental podia met een enorm brede programmering. Van Silent Disco tot de Woodlounge, muziek van Oosters tot Amsterdam Oost. Everybody happy!

Naast muziek vind je op Woodlands ook dit jaar weer o.a. een kidsarea, culturele activiteiten, exposities, marktkramen, foodtrucks en een speciaalbierbar met lokale bieren. 

Na de saturday thrill volgt de sunday chill met enkel akoestische muziek & sfeervolle jamsessies. De toegang is op zondag GRATIS.Ook ligt de focus van deze dag voor de hele familie op markt & food, kunst & cultuur en heel veel super leuke kinderactiviteiten!

Een impressie van Woodlands? Check deze foto's en video's van voorgaande jaren op onze website!

Spread the Woodlove & tot Woodlands!

WOODLANDS FESTIVAL 2018
Zaterdag:  12.00 - 23.00 uur
Zondag:    13.00 - 22.00 uur

Belangrijk om te weten;

- De Vroege Vogel tickets zijn maximaal een maand beschikbaar, of zolang de voorraad strekt.
- Wij geven geen refunds op de tickets maar de tickets zijn niet naamsgebonden dus geef of verkoop je ticket aan een vriend wanneer je verhinderd bent.
- Vergeet niet je identiteitskaart mee te nemen. Bij de entree wordt je leeftijd gecontroleerd en krijg je een 18+ of 18- bandje. Het heeft dus geen zin met een 18+ ticket aan te komen wanneer je minderjarig bent.
- In de loop van de dag gaat het aantal decibellen langzaam omhoog. Voor kids zijn oorbeschermers beschikbaar in de kidsarea en vanaf 18.00 uur mogen er geen kinderen onder de 12 jaar meer aanwezig zijn op het festivalterrein. Sowieso mogen kids tot 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassenen het festivalterrein betreden.
- Er is een gratis fietsenstalling en een parkeerplaats (kosten €5,-) aanwezig op 150 meter lopen vanaf het festivalterrein. Tevens rijdt er een pendelbus van station Alkmaar naar de Oudtburghweg. Voor actuele informatie over vertrektijden en prijzen, houd onze website in de gaten.
- Op onze website vind je onze Houserules. Lees deze vooraf goed door want door het festivalterrein te betreden ga je akkoord met onze Houserules.
- Heb je vragen over je bestelling of zijn er problemen bij het bestellen? Neem even contact op met [email protected]. Voor algemene vragen, check eerst even de FAQ op de website.

* Festival Bergen *

* Festival Alkmaar *

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Prijs v.a. €31,22
Boek nu

Follow the Beat & Woodlands Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Woodlands Festival. Dat op 02 juni 2018 in De IJsbaan te Bergen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven