web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
12 Jul

< Wildeburg

12 juli t/m 15 juli 2019

van 14:00 tot 01:59 Al geweest

Wildeburg
Festival (outdoor)
Minimale leeftijd = 18
4B2M, Acid Pauli, Afra & TARS, Ahmed Fakroun, Akemiö Grey, Albert van Abbe, Alexander Robotnick, Amy Root, Animistic Beliefs, Anthony Parasole, Arutani, Aurelius, Axel Boman, Bagjuice …
Geen dresscode

Stuif door de Noordoostpolder naar wis en waarachtig Wildeburg. Een weekend lang zweten we door het bamboe, speuren we naar de pan en creëren we bizarre verhalen. Voel je op je plek in dit oord vol nieuwe werkelijkheden. Wildeburg gaat weer ratelen!

Zowel de weekend- als de zondagkaarten zijn gevlogen, Wildeburg is volledig uitverkocht. Wil je een kaart van iemand overnemen? Pas op voor kansloze oplichters!  

VOOROPGEZETTE TENTEN, CAMPERS & ZONDAGKAARTEN 

Vooropgezette tenten zijn nu te koop. 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een tent te boeken bij Camping De Voorst. Deze camping ligt op 7 minuten fietsen van het festivalterrein en heeft vaste sanitaire voorzieningen, stroom en wifi. Het blijft ook mogelijk om een vooropgezette tent op de festivalcamping te boeken.

KAART KOPEN VAN ONBEKEND PERSOON
TicketSwap is de enige weg als je een kaart wilt overkopen van iemand die je niet kent. Het verkochte ticket wordt vervangen door een geheel nieuw ticket, waardoor je zeker bent van een geldig toegangsbewijs. Ook de naam wordt hierbij aangepast. Helaas horen we nu al veel verhalen van mensen die worden opgelicht, dus laat je niet verleiden via een andere weg te kopen! 
ticketswap.nl/wildeburg-festival

Let op: een veelgebruikte methode van oplichters is om je via een zogenaamde prive-advertentie naar een nep-site of nep-mail van TicketSwap te leiden. Dit is amper van echt te onderscheiden. . En over het algemeen geldt: als het te mooi klinkt om waar te zijn, is dat het ook.

KAART OVERNEMEN VAN EEN VRIEND
Ticket Transfer gebruik je om een kaart van een vriend over te nemen. Ook hierbij wordt er een geheel nieuwe kaart uitgegeven. Het is echter geen veilige manier om geld en kaarten tussen onbekenden uit te wisselen. Laat je dus niet verleiden dit toch te gebruiken via bijvoorbeeld Marktplaats.

KAARTEN VIA ANDERE WEBSITES ZIJN NIET GELDIG
Alle kaarten worden op naam verkocht en dit wordt bij de entree gecontroleerd. Kaarten gekocht via andere sites zoals Tickettack en Viagogo worden niet aan de deur geaccepteerd.

WILDEBURG
12.13.14 juli 2019

Line-up

  • 4B2M
  • Acid Pauli
  • Afra & TARS
  • Ahmed Fakroun
  • Akemiö Grey
  • Albert van Abbe
  • Alexander Robotnick
  • Amy Root
  • Animistic Beliefs
  • Anthony Parasole

Handige links

Follow the Beat & Wildeburg

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Wildeburg. Dat op 12 juli 2019 in Netl de Wildste Tuin te Kraggenburg gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven