web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
16 Jul

< Vierdaagse Feesten

16 juli t/m 22 juli 2022

van 12:00 tot 23:45

Vierdaagse Feesten 2022
Festival (outdoor)
40 muziek stages
380.000 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = Geen
Geen dresscode

Vier de zomer. In de stad, het park of op het strand. Vier de lange, zwoele zomeravonden. De gezelligheid. Het mooie Nijmegen. De muziek. Vier het met je beste vrienden. En met respect. Geniet volop. Elke dag weer. Vier de feesten; de mooiste zeven dagen van het jaar. Na twee jaar geen Vierdaagsefeesten zijn we klaar om te feesten als nooit te voren! Op het grootste evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: kies uit ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia. Er is voor ieder wat wils, of je nu van pop, klassiek, rock, techno of jazz houdt. Even weg uit de gezellige drukte van de binnenstad? Strijk neer in het park of op het strand, of bezoek een expositie, theatervoorstelling, workshop of lezing. De entree is gratis, op voorwaarde dat je je drankje aan de bar haalt.

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Vierdaagse Feesten

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Vierdaagse Feesten. Dat op 16 juli 2022 in Nijmegen centrum te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven